CATERING
-
Viltkjøttgryte 285,-
M/ris, tyttebær, salat og husets dressing
-
Kalvesteik 339,-
M/poteter, blomkål, gulrot og husets fløtesaus
-
Svinesteik 279,-
M/Poteter, gulrot, surkål og husets svinesaus
-
Kjøttkaker i brun saus 230,-
M/poteter, gulrot, husets ertestuing og tyttebær
-
Husets lasagne 225,-
M/ salat, husets dressing og brytebrød
-
Betasuppe 155,-
M/saltet lammebog
Pris pr. liter.
Beregn 0,75 L pr. person. -
Tapas 440,-
-
Koldtbord 399,-
Varme karbonader kan bestilles for et tillegg på 39 kr pr. stk.
Pris pr couvert. -
Snitter assortert 49,-
Laks, reker, roastbiff, skinke, svinestek.
Bestilles innen kl 14.00 siste virkedag før.
Minimum 20 stk. -
Husets karamellpudding 900,-
10 personer
-
Ostekake frå Hardanger bakeri 850,-
12-16 personer
-
Kremkake frå Hardanger bakeri 1150,-
20 personer
-
Marsipankake frå Hardanger bakeri 1150,-
20 personer
M/makronbunn + 100 kr -
Grønn genser frå Hardanger bakeri 750,-
12 personer
-
Sjokoladekremkake frå Hardanger bakeri 850,-
12 personer
●All catering minimum 12 pers.
● Vi tilpasser menyen etter behov og ønsker.
●Bestill senest innen fire virkedager før.



